Joe Blasco Hollywood meikkituotteiden historia

Joe Blasco Logo

 Joe Blasco Historia ja tuotteet

Joe Blasco -meikkituotteet ovat korkealaatuisia, erittäin riittoisia sekä luonnollisen ja kestävän lopputuloksen antavia. Ne ovat Yhdysvaltojen filmiteollisuuden ja television käytetyimpiä meikkituotteita. Yhtä hyvin ne soveltuvat tavallisen kuluttajan käyttöön helppokäyttöisyytensä ansiosta.

Joe Blasco -meikkituotteet sisältävät paljon väripigmenttejä, joten ne ovat käytössä erittäin riittoisia. Tuloksena on upea meikki, joka kestää iholla korjailematta koko päivän ja jopa veden, uimisen ja saunomisen. Joe Blasco-meikkivoide sisältää huomattavasti enemmän väripigmenttejä kuin meikkivoiteet yleensä. Siksi se on erittäin riittoisa ja ohueltikin levitettynä antaa tasaisen lopputuloksen. Meikkivoide suojaa tehokkaasti ihoa tuulelta, viimalta ja auringolta sekä sopii kaikille ihotyypeille. Värivalikoima meikkivoiteissa on erittäin laaja.

Myös muut Joe Blasco- meikkituotteet sisältävät paljon väripigmenttejä ja ne ovat kestävä sekä laadukas valinta kaikkeen meikkaamiseen.

Joe Blasco Skin Care Collection -ihonhoitotuotteet sopivat kaikille ihotyypeille ja auttavat tehokkaasti ihon omaa puolustuskykyä. Tuotteet on kehitetty yhteistyössä ranskalaisten huippuasiantuntijoiden kanssa ja valmistettu Ranskassa Bretagnen alueella.Valmistus tapahtuu luonnon raaka-aineista kuten kasviöljyistä ja -uutteista sekä useista merilevälajeista. Tuotteissa on lisäksi merkittävä antioksidanttinen vaikutus sekä runsaasti vitamiineja ja hivenaineita. Säilöntäaineina on käytetty montaa eri yhdistettä, jolloin jokaisen yksittäinen osuus jää pieneksi ja näin pienennetään allergiariskiä. Voiteet on pakattu lasipurkkeihin, jolloin säilyvyys paranee ja tarvitaan kokonaismäärältään vähemmän säilöntäaineita.

Joe Blasco-tuotteet löytyvät Allergia- ja Astmayhdistyksen allergiaportaalista. Tuotteet ovat tuoksuttomia ja useat ihotautilääkärit suosittelevat niitä potilailleen.

Tuotteita EI ole testattu eläimillä.

Joe Blasco tuotesarjan historia

Joe Blascon itsensä kehittämät meikkituotteet tulivat markkinoille vuonna 1983.

Joe Blasco opiskeli meikkitaiteilijaksi kuuluisien Hollywoodin meikkitaiteilijoiden assistenttina. Toimittuaan työssään joitakin vuosia hän siirtyi kouluttamaan meikkitaiteilijoita pienessä meikkikoulussa, josta tuli meikkitaiteen ensimmäinen täyspäiväinen ammattiin valmistava meikkikoulu.

Joe Blasco siirtyi työskentelemään televisiolle ja sieltä elokuvastudioille, joissa hän toimi meikkien ja erikoistehosteiden asiantuntijana. Hän oli myös tunnettujen näyttelijöiden, kuten Lauren Bacallin, Carol Burnetin, Bette Midlerin, Orson Wellesin, Ronda Barrettin ja Olivia Newton-Johnin henkilökohtainen meikkaaja.

Vuonna 1976 Joe Blasco perusti oman meikkikoulunsa Hollywoodiin. Nykyään Joe Blascon meikkikoulut toimivat sekä Hollywoodissa että Orlandossa.

Vuonna 2004 Joe Blascolle myönnettiin “Lifetime Achievment award”-palkinto hänen elämäntyöstään elokuva-, televisio-, ja teatterimeikkitaiteen kehittämisestä ja koulutuksesta USA:ssa.

Lisätietoa: www.joeblasco.com

joe blascoDelicate-Velvet-Cream