Miksi tilaisit meiltä ?

Tämä verkkokauppa on yrityksemme GMC-Studio Ay:n vastaus asiakkaidemme tuotekysyntään.

Käyttämämme ja myymämme tuotteet ovat laadukkaita, kuluttajalle edullisia sekä turvallisia käyttää. Palvelumme tuotamme ammatitaidolla ja asiakasta kuunnellen. Yrityksemme on Suomen kosmetologiyhdistyksen, kansainvälisen Cidesco-yhdistyksen sekä Suomen yrittäjien-jäsenyritys.

 

Olen toiminut vuodesta 2004 kosmetiikan parissa.

häämeikki GMC-Studio Minna

Ensin kosmetiikkaneuvojana useita vuosia isossa tavaratalossa myyden ihmisille lukemattomien eri kosmetiikkasarjojen tuotteita sekä opastaen heitä tuotteiden käytössä, ihonhoidossa ja meikkaamistekniikoissa. Vuosien aikana kehittyy perustietämys eri tuotteiden ominaisuuksista ja soveltuvuuksista erilaisille ihotyypeille ja eri käyttötarkoituksiin. Tuotteiden hinta-laatusuhde tulee tutuksi ja vaatimustaso nousee. Vertailemalla eri valmistajien tuotteita omat suosikit tulevat esiin.

Siirryttyäni toimimaan kokopäiväiseksi liikkuvaksi meikkitaiteilijaksi, aloin vaatia tuotteilta vieläkin enemmän. Ajan kuluessa tarvitsin uusia ominaisuuksia tuotteilta tehostaakseni toimintaani ja tehdäkseni työstäni mukavampaa,nopeampaa, helpompaa ja joustavampaa.

Siksi en voinut ottaa välttäviä tuotteita käyttööni, vaan tarvitsin parhaat.

häämeikki GMC-Studio Minna (5)

Verkkokauppamme tuotteet ovat varmasti tuttuja tuotemerkeiltään asiakkaille. Joukossa on kuitenkin myös tuntemattomampia tuotteita, jotka ovat olleet aiemmin pääosin ammattilaisten käytössä eivätkä siten laajemmin tunnettuja.

Halusin tuoda nämä tuotteet myös tavallisen kuluttajan tietoisuuteen, kertomalla niistä sekä niiden käytöstä tarkemmin useiden tuotteiden yhteydessä olevassa VINKKI- osiossa.

Olen pyrkinyt keräämään verkkokauppaamme vain niitä tuotteita, joiden olen itse havainnut olevan käytössä oman kategoriansa huippuja. Etsin ja kokeilen myös jatkuvasti uusia tuotteita valikoimaamme.

Kaikkia suosikkituotteita emme valitettavasti verkkokaupassamme voi myydä, mutta löydät niistä lisätietoa blogistamme

www.kosmetiikkaviidakko.blogspot.fi sekä kotisivuiltamme www.gmc-studio.fi

 

Ystävällisin terveisin,

Minna Granqvist